Zangles

Zingen is voor iedereen
Wil jij meer ontspannen leren zingen, de hoge of lage noten beter kunnen zingen, je adem beter onder controle krijgen, noten leren lezen of je voorbereiden op een uitvoering? Welke reden je ook hebt om zangles te willen volgen, je bent van harte welkom!

Mijn werkwijze
Allereerst plannen we een proefles, zodat we tijdens deze les kunnen kijken of het klikt tussen ons en of de les aan je verwachtingen voldoet. We bespreken de doelen die je voor ogen hebt en wat ik daaraan kan bijdragen. Tijdens een zangles komen verschillende onderwerpen aan bod, zoals het toepassen van ademsteun, de invloed van je houding op zingen,  verstaanbaarheid van het stuk dat je zingt (articulatie), interpretatie van stukken of hoe leg je de juiste emotie in een lied. Naast deze technische zaken vind ik het belangrijk dat je plezier beleeft aan het zingen en dat je repertoire zingt dat je leuk vindt. Ik geef je dan ook graag de ruimte zelf liederen of aria’s aan te dragen, waar we mee aan het werk gaan. De lestijden plannen we in overleg.

Waar?
De lessen geef ik bij mij thuis in Apeldoorn.

Wat leerlingen zeggen…

caret-down caret-up caret-left caret-right
Henri

“Al een tijdje heb ik als tenor zangles van Heleen. Ik houd mijn koorstem graag op peil. Ze geeft heel goed les en het is altijd erg gezellig.”

Ilse

“Toen ik begon was ik heel onzeker, ik kon naar mijn idee geen noot zingen. Na een aantal lessen bij Heleen ben ik veel meer zelfverzekerd geworden. Ik weet nu alles over zangtechnieken en hoe ik mijn stem optimaal kan gebruiken.”